preloder

A jó weboldal specifikus, mérhető és releváns.

Nagyon fontos, hogy weboldalunk funkcionális, könnyen kezelhető és kereshető legyen, valamint cégünk céljait szem előtt tartva a lehető legrelevánsabb tartalommal rendelkezzen. És természtesen esztétikusnak kell lennie.

“””

Egy saját weboldal létrehozásának első lépése mindig (na jó, 95%-ban) a domain megvásárlása és tárhely regisztrációja. Manapság aprópénzért lehet domaint vásárolni, a tárhely választása már egy nehezebb kérdés.

Ahogy mi dolgozunk: ha szükség van rá, domain névvel kapcsolatban is adunk tanácsot, megvásároljuk nektek és regisztrálunk tárhelyet. Minden weboldal más-más tárhelyet igényel a funkcióitól függően. Bízd ránk a fejfájást, mi megoldjuk!

“””

A weboldal céged egyik legfontosabb alappillére, különösen ha olyan tevékenységet folytatsz, amelyhez elengedhetetlen az online jelenlét. A vállalkozók sokszor megpróbálnak saját maguknak megszerkeszteni egy weboldalt, de ez annál bonyolultabb dolog, minthogy 1-2 nap alatt össze lehessen dobni.

Ahogy mi dolgozunk: meghallgatjuk elképzeléseitek, oldalvázlatot készítünk aszerint, hogy milyen funkciókat kell az oldalnak ellátnia, bevonunk az oldal építésének folyamatában, aminek végén egy kész weboldalt kaptok a kezetekhez. Vágjunk bele!

“””

5 + 5 =