preloder

KIK VAGYUNK MI?

Egy fiatal, innovatív és kreatív székelyföldi csapat vagyunk, akiknek szenvedélye az online marketing, grafikai tervezés és webfejlesztés. Célunk a magas szintű szolgáltatás nyújtás, a helyi, országos vagy akár nemzetközi szintű cégek hatékonyságának növelése. 

MI A KÜLDETÉSÜNK

Személyreszabott szolgáltatást nyújtani, amellyel ügyfeleinknek ténylegesen értéket teremtünk. Legfontosabb célkitűzésünk segíteni az újonnan induló vállalkozásokat online jelenlétük felépítésében, majd menedzselésében. Emellett nagyon fontos szerepet tulajdonítunk ügyfeleink arculatára, hisz egyik kulcseleme a sikeres vállalkozásnak a vizuális ráhatás. Mi ezekben segítünk legjobb tudásunk szerint!

CSAPATUNK


Nagy Lajos

Ügyvezető

Külföldön szerzett tapasztalataimat itthon szeretném kamatoztatni, ezért döntöttem úgy, hogy vállalkozó leszek. Szakterületem a marketing, de az évek során ezt grafikával is kiegészítettem. Szívügyem a szakemberek itthon maradása, a térség fejlődése, a helyi vállalkozások megerősödéséhez való hozzájárulás, hisz sokakkal ellentétben, ugyanakkor sokakkal együtt vallom: “Itthon is lehet!”. Szabadidőmben szeretek fejlődni, utazni és sportolni.


Gál Szabolcs

Vezető fejlesztő

Több mint 10 éve foglalkozom web- és szoftverfejlesztéssel. Szeretek mindig tisztában lenni az aktuális technológiákkal, ami ebben a szakmában gyorsan változik. Mindig célom, hogy megértsem, átlássam klienseink kéréseit. Így egy olyan végeredmény lesz átadható, amivel ügyfelünk és én is teljes mértékben elégedettek vagyunk. Szeretem a természetet, a tudományokat és amatőrként fotókon örökítem meg a világunk szépségeit.


Nagy-Kercsó Katalin

Menedzserasszisztens

Végzettségem szerint marketinges és szociológus vagyok, hiszem, hogy szakmámban nem csak a precízen elvégzett munka a fontos, de az is, hogyan tekintek és kommunikálok egy kliensre, partnerre vagy kollégára. Szeretem tudni, hogy mit várnak el tőlem, és tudatni, hogy mit várok el másoktól. Szabadidőmben ha tehetem sminkelek és utazok.


Fülöp Éva

Marketing specialista

Marketinges vagyok. Több, mint 10 éve kezdtem érdeklődni a szakma iránt, tanulmányaim során elsajátítottam az alapokat, és azóta folyamatosan fejlesztem, frissítem ismereteim. Vonz minden, ami aktuális, számomra új és hasznos információ, ami által tudok fejlődni, új tapasztalatokat szerezni. Szeretem a praktikus és ízléses megoldásokat, ami jól megtervezett és kidolgozott.


Császár Balázs

Applikáció fejlesztő

Villamosmérnökként végeztem, és az automatizálás mellett nagyon érdekeltek a magas szintű programozási nyelvek. Ezen belül is a mobilapplikáció fejlesztés felé indultam el. A villanyszereléstől a szerverüzemeltetésig minden lelkesít, és nagyon szeretek szépen, tisztán, jól elkülöníthető részekre bontva, átláthatóan és konzisztensen dolgozni. Szeretek zenélni és zenét hallgatni egyaránt.


Ács Zoltán

Webfejlesztő

Szeretem a munkámat, mert soha nem unalmas, minden új munka egy új kihívás ami által kibontakozhat a kreativitásom. Imádom a technikát követni a legújabb fejlesztéseket és saját dolgokat tervezni. A magánéletben szeretek ismerkedni, új barátokra szert tenni, fotózni és mindent ami sport.


Jakab Emese

Webfejlesztő

Hiszek abban, hogy a digitális eszközök képesek megkönnyíteni az emberek életét akár sérült vagy egészséges, gyerek, felnőtt vagy idős. Ezért is tanultam informatikai matematikát és gyógypedagógiát. Szeretek új dolgokat alkotni, barangolni a természetben és gyerekekkel foglalkozni.


Gál Brigitta

Webfejlesztő

Azt szeretem a szakmámban, hogy minden feladat olyan mint egy rejtvény, amire több megoldás is lehet, a nehezebb és érdekesebb része viszont megtalálni a leghatékonyabbat. Szabadidőmet ha tehetem a természetben töltöm. Szeretek túrázni, hegyeket mászni de csak simán erdőn-mezőn sétálgatni is.Kolumbán Attila

Junior applikáció fejlesztő

A Sapientia EMTE Csíkszeredai Karán gazdasági informatikus hallgató vagyok. Nagyon szeretem a programozást, ezen belül a mobilapplikáció fejlesztés az, ami igazán érdekel engem. Szabadidőmben szeretek sétálni, focizni, kosarazni és asztaliteniszezni.