preloder

A jó design feltűnő, a tökéletes design láthatatlan!

 

Mi Joe Sparano szavait próbáljuk szem előtt tartani. Hisz a legfontosabb, hogy egy logó és a köréje épülő arculat hitelessé, vonzóvá és eredményessé tegye a vállalatot vagy intézményt, amit képvisel. Ilyen terveket fogunk megvalósítani Nektek!

“””

Sokan gondolják úgy, hogy egy logó elkészítése 5-10 perces munka. Ez egy hatalmas tévedés. Ugyanis egy professzionális logó – mely magába foglalja a cég tevékenységét, átadja a küldetését, esztétikus, egyszerű és könnyen megjegyezhető – elkészítése egy egész folyamat eredménye.

Ahogy mi dolgozunk: meghallgatjuk elképzeléseitek, elmondjuk tanácsaink, bevonunk Titeket a tervezési folyamatba, a végén pedig finomhangolunk. Dióhéjban így születik meg A LOGÓ!

“””

A logó még nem elég ahhoz, hogy igazán megkülönböztessenek minket versenytársainktól. A vizuális úton kiváltott érzelmek bizonyítottan erősebbek, mintha csak szóban vagy írásban adnánk át az információt.

Ahogy mi dolgozunk: a logó és a színek minden kiterjedt arculat alapja. Ebből kiindulva tervezünk Nektek kis- és nagyarculati elemeket a Ti igényeitekre szabva.

“””

Nem csak vállalatoknak, intézményeknek, egyéneknek szükséges az arculattervezés, de szokszor egy-egy projektnek is fontos saját arculattal rendelkeznie. És ne feledjük a termékek esetében a csomagolást, ami létfontosságú tényező.

Ahogy mi dolgozunk: ha saját projekt számára van szükség logóra/arculatra, vagy akár termékcsomagolást szeretnétek terveztetni, állunk rendelkezésetekre, igyekezve megvalósítani minden elképzelésetek.

“””

Az online jelenlét egyre nagyobb szerepet kap, és sokkal költséghatékonyabb, mint a hagyományos, offline reklámozási formák (óriásplakát, billboard stb.)

Ahogy mi dolgozunk: tervezünk különböző display reklámokat online hirdetésekhez, közösségi média oldalakhoz anyagokat (profil, borító és posztképek), online értékesítéshez anyagokat és még sok mást, amit Ti igényeltek!

“””

Annak ellenére, hogy az online felületeken való reklámozás olcsóbb, sok esetben szükséges és fontos a hagyományos módszerekhez nyúlni, mint kiadványok, plakátok, szórólapok, bannerek, magazinokban és szaklapokban való megjelenés.

Ahogy mi dolgozunk: nyomtatott anyagok tervezésében is nagy tapasztalatunk van, legyen szó a fentiekben felsorol anyagokról vagy más típusú reklámhordozókról. Fordulj hozzánk bizalommal!

“””

A névjegykártya és meghívó készítést azért emeljük ki a nyomtatott anyagok közül, mert ezek nagyon népszerű termékek. Nem csoda, hisz fontos jó benyomást kelteni egy üzleti tárgyaláson, ehhez pedig hozzájárul az igényes névjegykártya is. Ezenkívül a meghívó az egyik legfontosabb eszköz az eseményeknél (pl. esküvő, workshop stb.)

Ahogy mi dolgozunk: több száz névjegykártyát és meghívót terveztünk már ügyfeleinknek, akik kivétel nélkül elégedettek voltak. Próbáld ki Te is!

“””

Kevés vállalat fordít figyelmet arra, hogy miként mutatják be magukat az ügyfeleknek/partnereknek. Úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlen a vállalat arculatához a hozzá igazodó ismertető anyag, bemutató és prezentáció.

Ahogy mi dolgozunk: a kiterjedt arculat szerves részei a felsoroltak. Mi profi és arculathoz igazodó anyagokat tervezünk, amire partnereitek és ügyfeleitek csak csettinteni fognak!

“””

Nem sokan kényszerülnek rá, vagy vállalják az ezzel járó erőfeszítéseket, de sokszor elengedhetetlen. Egy profilváltás vagy kényszerű újraépítés legtöbbször pozitív irányba sodorhatja a vállalat életét, főleg ha az szakemberek által van levezényelve.

Ahogy mi dolgozunk: kis változtatások vagy teljesen új irányba elmozdulás esetén is bátran keressetek. Mindkettőre vannak jól irányzott stratégiáink, a logótervezéstől elkezdve visszük végig a brand újraépítését igényeitek szerint.

“””

video keszites, reklam, reklamfilm, videovagas, HD video, csikszereda, gyergyoszentmiklos, sepsiszentgyorgy, kezdi, udvarhely

Statisztikák alapján a videók segítségével való promoválás egyre nagyobb szerepet kap. Míg a TV háttérbe szorul, addig a Youtubeon és Facebookon történő reklámfilmek, videók és vírusvideók fénykorukat élik.

Ahogy mi dolgozunk: meghallgatjuk a Ti elképzeléseitek, briefet írunk azok alapján, amit majd együtt véglegesítünk. Ezután magas szintű kreatív és operatőri munkával forgatjuk és véglegesítjük az anyagot.

“””

12 + 10 =