preloder

Az üzletben két funkció létezik: a marketing és az innováció.

Leírjuk nektek, hogy miért fontosak az online marketing eszközök. Arról is olvashattok, ezt mi hogyan kívánjuk átadni nektek szolgáltatásainkon keresztül.

“””

MIT JELENT? A keresőoptimalizálás (vagy SEO) célja, hogy a TI terméketekben érdekelt látogatókat irányítson a weboldalra. A keresőoptimalizálás során nagyon fontos a megfelelő kulcsszavak körültekintő kiválasztása. Ebben is segítünk neked.

Gyakorlati példa:  Attila a gyergyói autóalkatrész üzletének szeretne hatékonyabb elérést az interneten. Ehhez arra van szüksége, hogy a Google találati listáján minél előbb legyen rangsorolva. Ezért a megfelelő kulcsszavakat kiválasztva alakítja ki weboldala tartalmát, a legfontosabb fogalmak köré építve, mint például “autóalkatrész”, “autóalkatrész Gyergyó”, vagy “minőségi autóalkatrészek”.

Amit mi adunk:   Segítünk kiválasztani a megfelelő kulcsszavakat statisztikák és trendek alapján, tanácsot adunk a használatukkal kapcsolatban, de akár el is végezzük Nektek. Magasabban lesztek rangsorolva a Google találati listán, látogatottság növekedni fog, hitelesebb lesz a márkátok és előnyre tesztek szert versenytársaitokkal szemben.

MIT JELENT? A keresőmarketing (vagy SEM) célja, hogy fizetett hirdetéseken keresztül érjük el fogyasztóinkat. A Google Adwords erre a legelterjedtebb eszköz. Lényege, hogy fizetett hirdetéseink által jelenhetünk meg a Google találati lista tetején, és kattintások után kell fizessünk (pay-per-click).

Gyakorlati példa:  Kinga szeretné, ha Csíkszereda vonzáskörzetében élő nők minél nagyobb arányban választanák őt fodrászuknak. Ennek érdekében Google Adwords hirdetéseket tesz fel, olyan kulcsszavakat használva, mint “Csíkszereda fodrászat”, “női fodrász Csíkban” vagy “kedvezményes áru hajvágás Csíkszereda”.

Amit mi adunk:   A releváns kulcsszavak megkeresése, tanácsadás, hirdetések megírása, Adwords kampányok futtatása, menedzselése. Ezáltal a kívánt célközönség elérése, mérhető adatok biztosítása, potenciális fogyasztók megszólítása. Számunkra fontos az elégedettségetek, ezért is szánunk az átlagosnál több időt arra, hogy hatékony és sikeres legyen az Adwords kampány.

MIT JELENT? A tartalommarketingnek meglepően alacsony fontosságot tulajdonítanak a vállalkozók, de még sok szakember is. Ez történik annak ellenére, hogy a tartós üzleti eredményeket csak a tartalommarketing segítségével lehet elérni. Klienseink folyamatos felvilágosítása, interakció kiváltása belőlük, kérdéseik megválaszolása, melyek az üzleti bizalom kiépítésének kulcsfontosságú elemei.

Gyakorlati példa:  Bernadett nemrég végzett masszázs tanfolyamot és saját szalont szeretne nyitni. Ahhoz, hogy megismerjék a célpiacon, blogot kezd írni az emberi testről, izmokról, mozgás- és masszázstechnikákról. Így szerez olvasókat, akikből előbb-utóbb fizető ügyfelek válnak.

Amit mi adunk:   Gyakorlati tanácsokat és tudást, útmutatást a tartalommarketing útvesztőjébe. Mi nem csak elméleti alapon segítünk sikeres blogot, cikkeket, tartalmakat és ezáltal hosszútávon sikeres vállalkozást építeni. Tanácsot adunk, tartalmas cikkeket vagy értékes Facebook/Twitter bejegyzéseket írunk Nektek!

MIT JELENT? Nincs olyan ember, aki nem hallott volna már a Facebook-ról, Twitter-ről, és társaikról. Sőt, Európában a lakosság több, mint 51%-a rendelkezik Facebook profillal. Ez hatalmas piacot és potenciált jelent a vállalkozóknak, nem is meglepő, hogy már több vállalkozás rendelkezik FB profillal, mint weboldallal. 

Gyakorlati példa:  Máté nemrég indította el saját vállalkozását Sepsiszentgyörgyön, amely rövidfilmek gyártásával foglalkozik. Ahhoz, hogy szélesebb körben megismerjék, vállalati Facebook oldalt hoz létre, értékes tartalmakkal bemutatva vállalkozását, emellett pedig videókampányokat is futtat.

Amit mi adunk:   Social media platformjaitok kezelése, menedzselése. Tartalmak, bejegyzések, kreatívok írása és gyártása. Facebook kampányok elindítása és menedzselése. Facebook oldalak  létrehozása, kezelése (követők és kedvelők gyűjtése értékes tartalmakkal). Közösségi médiában is ugyanolyan fontos a minőség, de a kreativitás is nagy szerepet kap. Ebben is jók vagyunk!

MIT JELENT? Habár szervesen kapcsolódik a SEO-hoz, SEM-hez és közösségi média menedzsmenthez, mégis fontos beszélni róla, mint különálló tevékenység. 

Gyakorlati példa:  Bea már 8 éve van a szépségiparban. Az utóbbi időben azon kapta magát, hogy egyre kevesebb ügyfele válik klienssé a weboldala megtekintése után. A vélemények alapján lassan töltődik be és az alapvető működése is drasztikusan lelassult az felületnek. Ezért Google Page Insights segítségével megtalálja azokat a tényezőket, melyek ezt okozzák, mint például a túlméretezett fotók és lassú szerver. Orvosolta: új szerver és képtömörítő plugin. 

Amit mi adunk:   Mélyreható analízist végzünk weboldalakról és kampányokról. A Google Analytics és Google Search Console segítségével elemezzük weboldalatok, tanácsokat adunk a fejlesztésre és javításra. A webanalitikát természetesen beépítjük online marketing szolgáltatásainkba, de akár külön is kielemezzük, statisztikákat készítünk oldalaitokról, amennyiben erre van igény! 

MIT JELENT? Mindenki hallott már a hírlevelekről, igaz? Sőt, biztos ti is találtatok postafiókotokban már néhány nem kívánatos hírlevelet. Pedig lehet ezt jól is csinálni, ha a megfelelő tárgyat és tartalmat juttatjuk el célközönségünknek.

Gyakorlati példa:  Ottó úgy döntött, hogy üzleti blogot ír, melynek hatására szeretné jobban megismertetni magát, mint pénzügyi tanácsadó. Ezért weboldalán feliratkozást ajánl, és heti hírleveleket küld ki olvasóinak értékes tartalmakkal és új információkkal.

Amit mi adunk:   “Hogyan építs saját magadnak értékes adatbázist” technikák, adatbázis kiépítése a célközönség alapján, hírlevél layout tervezés, hírlevél tartalmak megírása, célszerű elhelyezése. Minél attraktívabb email tárgy megírása, ami magas megnyitási és átkattintási arányt hivatott generálni. Ezenkívül A/B teszt futtatása a hírlevél tárgyának tesztelésére, valamint igazi, mért adatok biztosítása a kampány során és végeztével. Próbáld ki! 

15 + 1 =